DistrictCampusDirectory
CAMPUS

Daily Schedule

Reed's Schedule
     
7:50-8:10 Agendas/Attendance/Lunch Count 20 min
8:10-9:10 Homeroom (Math) 60 min
9:10-9:15  Transition 5 min
9:15-10:15 Conference/P.E./Music 60 min
10:15-10:20 Transition 5 min
10:20-10:55 Homeroom (Science) 35 min
10:55-11:00 Transition 5 min
11:00-11:30 Lunch 30 min
11:30-11:35 Transition 5 min
11:35-12:30 Carter (Reading) 55 min
12:30-12:35 Transition 5 min
12:35-1:05 Reading Tier/Workshops/Computers 30 min
1:05-1:10 Transition 5 min
1:10-1:40 Math Tier/Workshops/Computers 30 min
1:40-1:45  Transition 5 min
1:45-2:40 Carter (LA and S.S.) 55 min
2:40-2:45 Transition 5 min
2:45-3:00 Recess 15 min
3:00-3:30 Homeroom/AR Time/Math Facts 30 min
     
     

Stephanie Reed

Upcoming Events

Contact Stephanie Reed